Welkom bij Vita Lente

Image

In het drukke, gejaagde leven dat we leiden gunnen wij onszelf te weinig tijd voor ontspanning. De momenten van rust passeren je, glijden aan je voorbij. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt.

's Avonds total-loss op de bank naar de televisie staren... terwijl het ook anders kan. Heel eenvoudig tijd voor jezelf. Hoe? Doe de televisie uit pak een glaasje water of teiltje kruidenthee. Persoonlijke aandacht, een luisterend oor, warmte, rust, zachte muziek, ofwel terug naar jezelf.

Lente staat voor langzaam: even hoeft er niets meer, tijd voor jezelf, een moment van rust, ontspanning. Vita staat voor leven: aandacht voor jezelf, tijd voor je lichaam, een moment van reflectie.

Ik vul deze twee woorden, Vita en Lente, middels ontspanningssessies in. Gezien mijn achtergrond en ervaring - ook in sociaal opzicht - ben ik in staat de tijd te nemen voor mijn klanten en hoge kwaliteit te bieden.

Aanbod

  • Lichaamsmassages
  • Klankschalensessies
  • Dagarrangementen
  • Faciliteiten

Contactgegevens

Antoinette Jansen
Kerkstraat Noord 34
5441 BJ Oeffelt
T: 0485-361468
Gelieve te bellen voor een afspraak

Omhoog

Achtergrond

Image

Tijdens mijn eerste zwangerschap (1993) maakte ik kennis met 'Reiki'. Dit heb ik toegepast op mijn echtgenoot, kind en mezelf en was verrast over de resultaten!

Na de eerste zwangerschap heb ik de cursus 'Shantala babymassage' gevolgd (1994). Rustgevend contact met je baby is het resultaat, gewoon tijdens de dagelijkse verzorging toegepast. Niet moeilijk, wel zeer bijzonder voor dagelijkse begrippen. Vanuit de eerder genoemde cursussen heb ik regelmatig man, kind en mede-moeders verrast met een behandeling waardoor er bij mij langzaam interesse ontstond in het geven van totale lichaamsmassages.

De cursus basismassage (1997) was een logisch vervolg maar de vraag was of ik het ook prettig/aangenaam vond om onbekenden te masseren. Gerustgesteld uit deze cursus gekomen nam het aantal afspraken voor ontspanningsmassage snel toe. Tot verbazing van de cursusleidster heb ik nogmaals de cursus basismassage gevolgd in 1999, om er nog dieper op in te kunnen gaan. Het is een zeer prettige ervaring om mensen tot totale ontspanning te kunnen brengen, tot slapen aan toe.

Vervolgens heb ik samen met een collega uit de saunawereld de cursus 'Ayurvedische massage' doorlopen. Een hele nieuwe insteek en een zeer complete massage was het resultaat. In de westerse (sport)massage worden handen, voeten en gezicht vaak overgeslagen terwijl zich juist daar de meeste zenuwuiteinden bevinden. Een andere collega ging graag mee naar de cursus 'voetreflexmassage'. Naast het prettige aspect van een voetmassage geeft deze methode geeft je de mogelijkheid specifieke organen te stimuleren.

Omhoog

Aanbod

Image 07

Lichaamsmassages
Er is een breed aanbod aan massagetechnieken die ik naast de basismassage kan bieden. Onder andere traditionele Ayurverdische massages, Hotstone- en voetreflexmassage.

Image 08

Klankschalensessies
Door het gebruik van klankschalen en stemvorken worden er tijdens een ligconcert rustgevende klanken gevormd die de geest optimaal tot rust laten komen. De trillingen van het geluid treden daarnaast tot diep in het lichaam door, wat resulteert in ontspanning. Het is een alternatieve therapie afkomstig uit Tibet.

Image 05

Dagarrangementen
Als u de totale lichaamsontspanning wilt ervaren, is een arrangement een uitkomst. U zult gedurende de dag gebruik maken van vele faciliteiten en de verschillende massagetechnieken ervaren. Daarnaast wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. Groepen tot maximaal 4-6 personen.

Image 06

Faciliteiten
Naast uw massage kunt u onder andere gebruik maken van de infraroodsauna, zonnebank of jacuzzi tegen een kleine vergoeding. De praktijk heeft een eigen badkamer om voor- en/of achteraf te kunnen douchen. Indien gewenst is het mogelijk om badjassen en handdoeken te huren.

Omhoog

Foto's

Omhoog

Contact

Locatie

Adresgegevens

Vita-Lente
Antoinette Jansen,
Kerkstraat Noord 34
5441 BJ OEFFELT
Telefoon: 0485-361468
Gelieve te bellen voor een afspraak

Elsendorp

Tevens houd ik praktijk op naturistisch recreatiepark Elsendorp. Boekingen voor een behandeling op deze lokatie kunnen worden gedaan op bovenstaand telefoonnummer.
Omhoog